GEMEENTE.NL: UW DASHBOARD DIENSTVERLENING

Man-iPad2

Het Dashboard Dienstverlening helpt u om de gemeentelijke dienstverlening naar een hoger niveau te brengen.

Méér inzicht en sturing via slimme Managementinformatie.

Een generieke basis voor alle wettelijk voorgeschreven processtappen met de NVVB Werkprocessen Burgerzaken.

Méér kennis en vaardigheden door specifieke opleidingen in de PublieksAcademie.

dashboard-managementinformatie

Dashboard Managementinformatie

In één oogopslag inzicht hebben in de prestaties van jouw gemeente. Vergelijkingen met andere gemeenten en monitoring en sturing op basis van 35 KPI’s. Slimme managementinformatie om de dienstverlening verder te verbeteren. Dát is de kern van Dashboard Managementinformatie.  

Meer informatie

expertisepunt

Werkprocessen

De noodzaak om de administratie op orde te hebben en alles goed vast te leggen wordt steeds groter. Daarbij is het ook belangrijk dat afspraken over werkprocessen op een centrale plaats vastliggen. Zijn de gemeentelijke werkprocessen jouw verantwoordelijkheid? De NVVB Werkprocessen Burgerzaken bevatten een generieke basis van alle wettelijk voorgeschreven processtappen, op een logische wijze in een schema gezet. De modellen kunnen eenvoudig gemeentespecifiek gemaakt worden.

Meer informatie

publieksacademie

PublieksAcademie

De PublieksAcademie is dé opleidingsomgeving en examenomgeving voor iedereen in de publieke dienstverlening; voor íedere manager en medewerker die de dienstverlening van de gemeente wil optimaliseren en wil werken aan eigen kennis, kunde en vaardigheden. Zeker weten!

Meer informatie